El Bucanero Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Четыре страницы, полные ерунды! Но это - весьма забава! LOL Господин Тибер Quote
El Bucanero Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 He,zijn hier ook Nederlanders???? :-) Jazeker! >:-) *vader* Mr Tiber Quote
Kikuichimonji Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ik wel!!! :-P Kan het zelf niet schrijven of spreken, maar begrijp het meestal wel...Mr Tiber Nou ben ik toch benieuwd wat je woonplaats is dan :-D Quote
Optimax X Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Exo attack- Yep sind ferraris z.Z. die zu schlagen Mannschaft, sie sind gewesen am schnellsten alle Woche, bei der Pr Quote
oo7 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Por que no habla espanol. Muy stupido es mi. "Fun"De Wanna Wanga? Chat Chat oo7. .-- .... .- - / --- -. / . .- .-. - .... / .- .-. . / -.-- --- ..- / - .- .-.. -.- .. -. --. / .- -... --- ..- - ..--.. Quote
Unknown Artist Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Четыре страницы, полные ерунды! Но это - весьма забава! It should have been 'забавно'. Ты не ожидал что кто-нибудь сможет перевести это с русского, не так ли? ;) Мы увидим кто еще здесь знает русский! Peki aranizda Turkce bilen var mi? Hadi bakalim birisi su dediklerimi anlayabilecek mi: ofke ile kalkan zararla oturur. Agzindan cikani kulagin duysun! :-P Oui, je parle Francais! Vous Quote
optimus-convoy Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 こにちは、 私の名前はオポトミスーコンボイです。 日本人がない。でも、ちょっと日本語で話す。 とてもおもしろいです。 じゃまた! Quote
Scouty Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 !sdrawkcab gnikceaps m'I ,olleh Il quidesh agua. (Pretty sure there's some spelling errors there.) -- .... .- - / --- -. / . .- .-. - .... / .- .-. . / -.-- --- ..- / - .- .-.. -.- .. -. --. / .- -... --- ..- - ..--.. 8-| Quote
Capn Kirk 911 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Yo hablo espanol! Yo como mierianda personas(I eat dead people)! Mi llamo Alec, Yo divereto la computadora! Yo voy EUROBRICKS, mucho divereto! .-- .... .- - / --- -. / . .- .-. - .... / .- .-. . / -.-- --- ..- / - .- .-.. -.- .. -. --. / .- -... --- ..- - ..--.. Are you trying Norris Code? Por que no habla espanol. Muy stupido es mi. "Fun"De Wanna Wanga? Chat Chat oo7. Yo hablo espanol! Quote
oo7 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Are you trying Norris Code? .-- .... .- - / .. ... / -. --- .-. .-. .. ... / -.-. --- -.. . ..--.. Quote
mutex Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 C'est vraiment n'importe quoi cette thread !!!! :-P Quote
Starwars4J Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Are you trying Norris Code? Er...what's Norris Code? 8-| Ah, found it :-D For a second, I thought you meant Morse Code ;-) Quote
Optimax X Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 16 y 17 de junio, una fecha para el diario de los everyones, Le Mans 2007 la batalla del a Quote
maiq the liar Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 MANYANA EN MANZANA! (if i spelled it right... :Z) (P.s: Viva los muertos.) Quote
BlueDog Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Mida ma jälle siia kirjutama pidin? <------ Estonian -SinineKoer Quote
Nikola Bathory Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Здравейте, как сте? какво става? Bulgarian Quote
adik_sa_lego Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 sobrang mahal ng lego dito sa pilipinas! nakakainis dahil sobrang taga!!! Filipino - Tagalog Quote
Recommended Posts